Vision

* Уважаеми посетители

Щастливи сме , че сте решили да се възползвате от услугите на електронен магазин Vision.
В интернет магазин Vision можете да получите информация за всички хранителни добавки БАД предлагани от Vision International People Group в България.
В този раздел на сайта ще намерите отговори на много въпроси свързани с дейността на електронен магазин Vision.
Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас чрез формата за контакти или на телефон 02 9380071 и ние с радост ще Ви отговорим.
Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни


Във връзка с тълкуването на член 51 от Закон за защита на потребителите уточняваме че хранителните добавки описани на този сайт към момента не се предлагат за дистанционна продажба

Съобразно ЗЗП чл. 53 до изтичане на срока посочен в ЗЗП чл. 55 всички плащания към доставчиците се приемат като задатък
Важно от Закон за защита на потребителите
Чл. 48. (1) Договор за продажба от разстояние е всеки договор, сключен въз основа на предложение от страна на доставчика до потребителя като част от система за продажба на стоки или предоставяне на услуги, при която от датата на отправяне на предложението до сключването на договора страните не са във физически контакт помежду си.
Чл. 51. Забранява се продажбата на лекарства, хранителни добавки, хомеопатични и други продукти, представяни с лечебно въздействие, чрез сключване на договори от разстояние.
Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни

За всяко нарушение на Вашите потребителски права по Закон за защита на потребителите незабавно сигнализирайте Комисия за защита на потребителите на телефон 0700 111 22
Политика на поверителност

.
Никога няма да предадем вашите данни за контакт или личната Ви информация на трети страни, освен ако това не се изисква от закона.
Никога няма да Ви изпращаме нежелани съобщения по електронната поща, за които не сте се абонирали, с изключение на важни съобщения за вашата покупка.
По всяко време ще имате възможност бързо и лесно да прекратите абонамента си за получаване на електронни съобщения от нас.